PSV-supporters tijdens het duel met FC Midtjylland van afgelopen week.
Volledig scherm
PSV-supporters tijdens het duel met FC Midtjylland van afgelopen week. © Pro Shots / Marcel van Dorst

PSV-supporters weer massaal op weg naar Amsterdam voor duel met Ajax

In totaal 1.600 PSV-supporters maken zaterdag de reis naar Amsterdam om de strijd om de Johan Cruijff Schaal met Ajax in de Johan Cruijff Arena te zien. Voor veel fans van de club is het de eerste ‘awayday’ sinds maart 2020, toen een uitwedstrijd tegen FC Groningen de laatste kans bood om op vreemde bodem een duel van PSV te kijken. 

 1. Zo gaat het bij PSV met de grootste talenten, die azen op doorstroming naar het eerste
  PREMIUM
  PROFIEL

  Zo gaat het bij PSV met de grootste talenten, die azen op doorstro­ming naar het eerste

  De beloften van PSV zijn bezig aan een seizoen met ups en downs, zoals dat bij spelers tussen 17 en 20 jaar hoort. Internationaal gaat het crescendo, met een plek bij de laatste vier van het toernooi om de Premier League International Cup. Nationaal heeft PSV in de Keuken Kampioen Divisie een veertiende plek te pakken en daarmee presteert de ploeg van trainer Adil Ramzi naar vermogen.
  Eindhoven
 2. PSV en Sparta nemen na het seizoen definitief besluit over verhuurde Sambo, die zelf ook achter het stuur zit
  PREMIUM

  PSV en Sparta nemen na het seizoen definitief besluit over verhuurde Sambo, die zelf ook achter het stuur zit

  De huurtransfer van rechtsback Shurandy Sambo vanuit PSV naar Sparta heeft dit seizoen voor de 21-jarige Geldroppenaar uitstekend uitgepakt. Hij heeft bij de verrassende nummer zes van de eredivisie al snel een basisplek afgedwongen en speelde inmiddels 24 officiële duels voor zijn ploeg. Sambo is onder leiding van trainer Maurice Steijn op alle fronten gegroeid en komt over een paar maanden voor een belangrijke keuze te staan, net als PSV.
  Eindhoven