Volledig scherm
PSV-supporters in het uitvak bij PEC Zwolle-PSV. Supportersvereniging PSV vraagt momenteel aandacht voor een actie, waarbij speelgoed wordt ingezameld. © BSR Agency

PSV-supporters zamelen speelgoed in voor Stichting Speelcadeau

Supportersvereniging PSV zamelt de komende weken (gebruikt) speelgoed in voor de Stichting Speelcadeau. Wie doordeweeks overdag (tussen 10.00 en 16.00) of op wedstrijddagen (vanaf 2 uur voor aanvang van een duel) bij ingang 11 van het Philips Stadion speelgoed inlevert, kan meedingen naar kaarten voor de komende vier thuisduels van de club. 

PSV speelt de komende weken thuis tegen LASK Linz, AZ, sc Heerenveen en Fortuna Sittard. Voor donateurs zijn per wedstrijd telkens 30 kaarten beschikbaar, waarbij winnaars 2 van die kaarten kunnen krijgen. 

De Stichting Speelcadeau zamelt goed functionerend (gebruikt) speelgoed in en schenkt dit aan minder bedeelde gezinnen, via de zogeheten Speelgoedbank. De actievoorwaarden die Supportersvereniging PSV heeft opgesteld, zijn te vinden op de site van de vereniging, via https://www.supver-psv.nl. 

PSV

Poll

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

  • Eens (77%)
  • Oneens (23%)
10043 stemmen