PSV-supporters zingen voor Daniel Schwaab, die zijn eerste grote prijs pakt

VIDEO,,Wij zijn niet bang, want Schwaab die is er bij." PSV-supporters zongen tijdens PSV-Ajax volop voor PSV-verdediger Daniel Schwaab, die zijn eerste grote prijs in zijn loopbaan pakte. 

Volledig scherm
Daniel Schwaab, kampioen van Nederland. © Pro shots

Na de wedstrijd tegen AZ gaf de onverzettelijke Duitser vorige week al aan een titel als 'iets unieks' te beschouwen. Schwaab wordt komende zomer 30 en heeft een uitstekende tweede seizoenshelft achter de rug. Na een matige start groeide hij uit tot een absolute sterkhouder bij PSV en ook in de wedstrijd tegen Ajax speelde hij uitstekend. Aan de bal was de Duitser belangrijk voor de ploeg en ook verdedigend stond hij zijn mannetje. 

Het publiek van PSV waardeerde de Duitser met een lied en Schwaab zelf was na afloop enorm opgetogen. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Waar spelen Ajax en PSV financieel om? Een overzicht van het miljoenenbal in de Champions League

    Waar spelen Ajax en PSV financieel om? Een overzicht van het miljoenen­bal in de Champions League

    PSV en Ajax kunnen enorme bedragen verdienen in de Champions League-groepsfase, als ze zich daarvoor plaatsen. Voor Ajax is het nog iets meer dan voor PSV, omdat de club hoger staat op de UEFA-ranking over de laatste 10 jaar. Ajax staat daarop 21ste, PSV 35ste. Voor PSV valt er pakweg 35 miljoen euro gegarandeerd op te halen, voor Ajax ruim 40 miljoen euro. Hoe komen die bedragen tot stand?

PSV