Yorbe Vertessen op volle sprint, dat zit snor. Ook met zijn techniek maakt hij indruk, alleen het afwerken lukte op het hoogste niveau nog niet.
Volledig scherm
PREMIUM
Yorbe Vertessen op volle sprint, dat zit snor. Ook met zijn techniek maakt hij indruk, alleen het afwerken lukte op het hoogste niveau nog niet. © Pro Shots / Thomas Bakker

PSV-talent Yorbe Vertessen heeft een gevecht van twee jaar met zijn eigen spieren gewonnen: ‘Nu nog scoren’

PSV gelooft al twaalf jaar volop in het talent van Yorbe Vertessen, die de afgelopen seizoenen worstelde met hamstringproblemen. Zijn vader, moeder en oma brachten hem vanaf zijn achtste bij toerbeurt vanuit België elke dag naar Eindhoven. Een uur en twintig minuten rijden heen. Een uur en twintig minuten rijden terug. Alle investeringen wil hij nu gaan verzilveren. 

 1. Bij Jong PSV zomert het ineens volop, dankzij een tekentafel-goal en wéér een treffer van Sambo

  Bij Jong PSV zomert het ineens volop, dankzij een tekentafel-goal en wéér een treffer van Sambo

  Het zijn topweken voor Jong PSV, dat vrijdagavond dankzij goals van twee verdedigers (Dennis Vos en Shurandy Sambo) opnieuw de volle buit heeft gepakt. Dit keer werd stadgenoot FC Eindhoven in het Jan Louwers Stadion naar een nederlaag gespeeld (0-2). Jong PSV kan daardoor de jacht voortzetten op de vierde en laatste periodetitel van dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. Daarin leidt het team van Peter Uneken, met dertien punten uit vijf duels.
 1. Gakpo: 'Na de snelle 1-0 moeten we het tempo hoog houden'
  Play

  Gakpo: 'Na de snelle 1-0 moeten we het tempo hoog houden'

 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie

PSV