Volledig scherm
Bruma (midden) stapte woensdag op het vliegtuig in Portugal. © ED

PSV-target Bruma geland op Eindhoven Airport

PSV is weer een stapje dichter bij het aantrekken van Bruma. De 24-jarige Portugese aanvaller landde woensdag aan het eind van de middag op Eindhoven Airport en lijkt hard op weg om zijn transfer naar PSV af te ronden.

Bruma is inmiddels in het Philips Stadion gearriveerd om de laatste formaliteiten rondom zijn transfer naar PSV af te ronden. Alleen een medische keuring zou nog kunnen voorkomen dat de aanvaller van RB Leipzig spoedig zijn handtekening zet. Doorstaat Bruma die check zonder problemen, dan ligt voor hem een vijfjarig contract klaar. 

Catio Baldé, de zaakwaarnemer van Bruma, liet zich eerder al ontvallen dat zijn cliënt zijn zinnen heeft gezet op een transfer naar PSV. Daarmee rekenen de Eindhovenaren onder meer af met FC Porto, dat de Portugees terug naar eigen land wilde halen. 

Prestatiebonussen

Met de op handen zijnde komst van Bruma, die een eventueel vertrek van Steven Bergwijn of Hirving Lozano kan opvangen, is volgens Baldé maximaal vijftien miljoen euro gemoeid. Dat bedrag is opgebouwd uit een vast bedrag en de nodige prestatiebonussen. 

Na het contracteren van Armindo Tué Na Bangna, zoals de buitenspeler officieel heet, hoopt PSV snel door te pakken. De Eindhovenaren willen binnen afzienbare tijd nog minimaal twee verdedigers aan de selectie toevoegen.

  1. Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Aan het rijtje clubs dat zich graag wil versterken met Steven Bergwijn kan opnieuw een grote naam worden toegevoegd. Sevilla FC heeft serieuze interesse in de 21-jarige aanvaller van PSV, die momenteel met zijn club in voorbereiding is op het treffen met FC Basel. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen wil de interesse niet bevestigen en praat niet over transfers totdat een deal is afgerond. Dat deed hij ook niet toen de door hem begeleide Joshua Brenet bij PSV werd verkocht.

PSV