Volledig scherm
Bruma (midden) stapte woensdag op het vliegtuig in Portugal. © ED

PSV-target Bruma geland op Eindhoven Airport

PSV is weer een stapje dichter bij het aantrekken van Bruma. De 24-jarige Portugese aanvaller landde woensdag aan het eind van de middag op Eindhoven Airport en lijkt hard op weg om zijn transfer naar PSV af te ronden.

Bruma is inmiddels in het Philips Stadion gearriveerd om de laatste formaliteiten rondom zijn transfer naar PSV af te ronden. Alleen een medische keuring zou nog kunnen voorkomen dat de aanvaller van RB Leipzig spoedig zijn handtekening zet. Doorstaat Bruma die check zonder problemen, dan ligt voor hem een vijfjarig contract klaar. 

Catio Baldé, de zaakwaarnemer van Bruma, liet zich eerder al ontvallen dat zijn cliënt zijn zinnen heeft gezet op een transfer naar PSV. Daarmee rekenen de Eindhovenaren onder meer af met FC Porto, dat de Portugees terug naar eigen land wilde halen. 

Prestatiebonussen

Met de op handen zijnde komst van Bruma, die een eventueel vertrek van Steven Bergwijn of Hirving Lozano kan opvangen, is volgens Baldé maximaal vijftien miljoen euro gemoeid. Dat bedrag is opgebouwd uit een vast bedrag en de nodige prestatiebonussen. 

Na het contracteren van Armindo Tué Na Bangna, zoals de buitenspeler officieel heet, hoopt PSV snel door te pakken. De Eindhovenaren willen binnen afzienbare tijd nog minimaal twee verdedigers aan de selectie toevoegen.

  1. Jong PSV gaat ondanks fraaie treffers van Richie Ledezma onderuit in Volendam

    Jong PSV gaat ondanks fraaie treffers van Richie Ledezma onderuit in Volendam

    Ondanks twee fraaie treffers van Richie Ledezma ging Jong PSV vrijdagavond met 4-2 onderuit bij FC Volendam. De ploeg van Peter Uneken speelde bijna een uur met een numerieke minderheid, nadat Maxime Soulas met rood was weggestuurd. Scheidsrechter Gansner meende dat hij een doorgebroken speler had neergehaald en dat werd door de Fransman fel betwist. Het protest haalde niets uit, waardoor Jong PSV met een 4-4-1 opstelling verder moest.

PSV