Volledig scherm
PSV-supporters kunnen deze week geen training van de A-selectie bijwonen. © BSR Agency

PSV traint opnieuw hele week besloten

In aanloop naar het duel met ADO Den Haag van zondagmiddag (16.45 uur) traint PSV opnieuw de hele week besloten. Dat blijkt althans uit de planning van de club op de eigen website. 

Bij de club is het aantal besloten trainingen dit seizoen significant toegenomen. De afgelopen jaren was het goed gebruik dat er twee besloten trainingen voor een wedstrijd waren, maar daar wordt al langer van afgeweken. 

Voor het eerst in de historie zit De Herdgang nu soms hele trainingsweken op slot voor supporters, terwijl er maar één duel wordt gespeeld. Afgelopen seizoen kwam dat wel voor op het moment dat PSV een dubbel programma had. 

  1. PSV-talenten tonen zich in oefencampagne met A-selectie

    PS­V-talenten tonen zich in oefencam­pag­ne met A-selectie

    De basisploeg van PSV effende vrijdagavond de weg naar de zege, maar in de eindfase maakten ook de elf (jonge) spelers daarachter een goede indruk tegen Aris Saloniki. Niet alleen de wederom scorende Joël Piroe liet zien in de toekomst een rol bij PSV te kunnen gaan spelen, maar ook bijvoorbeeld centrale verdediger Jordan Teze en de creatieve Mohamed Ihattaren en Zakaria Aboukhlal. De laatste twee spelers bereidden de goal van Piroe voor. Cody Gakpo viel eveneens in positieve zin op.

PSV