PSV-verdediger Angeliño blij met de punten, maar verdrietig voor NAC

VIDEOPSV pakte drie punten, maar echt tevreden was verdediger José Angeliño niet na het duel met zijn oude club NAC (2-0). ,,We hadden meer goals kunnen maken.”

Hij spaarde zichzelf niet. ,,Ik denk dat we meer hadden kunnen doen, dat geldt ook voor mezelf.” De verdediger schoot zelf een keer op de lat en verzuimde iets eerder Luuk de Jong te bereiken die in vrijstaande positie stond. ,,We speelden een slordige wedstrijd.”

De Spanjaard is desondanks uiteraard blij met de drie punten. ,,Het ging een paar wedstrijden iets stroever, maar we pakken hier wel de punten. Dat is uiteindelijk het belangrijkst.”

Dat zijn oude ploeg NAC onderaan staat en moet vechten om in de eredivisie te blijven, vindt Angeliño naar eigen zeggen verdrietig. ,,Ik heb respect voor NAC en hoop dat ze erin blijven.”

Volledig scherm
Jose Angelino © BSR Agency
  1. Ibrahim Afellay geniet bij PSV onder 19 en voelt zich weer ‘kind in snoepwinkel’

    Ibrahim Afellay geniet bij PSV onder 19 en voelt zich weer ‘kind in snoepwin­kel’

    Ibrahim Afellay is momenteel al een tijdje een bijzondere gast aan de jeugdzijde op trainingscomplex De Herdgang. Samen met fysiotherapeut Ferd van Odenhoven werkte hij de afgelopen weken aan fysiek herstel, waarbij hij inmiddels de volgende stap heeft gezet. Afellay traint inmiddels volop mee met PSV onder 19, waar Ruud van Nistelrooy de coach is. Hij doet al mee aan positiespelen en nadert het einde van zijn revalidatie.

PSV