Volledig scherm
PREMIUM
Nick Viergever © BSR Agency

PSV-verdediger Nick Viergever laat zich niet snel verleiden

Bij PSV veroverde Nick Viergever vorig seizoen direct zijn plek en hij stond daarna nooit meer ter discussie. Hij heeft geen schrik voor de drukke zomerkalender van PSV. 

Bijna alle basisspelers van PSV zijn deze zomer wel met een transfer of belangstelling van andere clubs in verband gebracht en inmiddels staat de teller op drie vertrekkers. Is Nick Viergever de afgelopen weken niet verleid? ,,Ik heb al een vriendin hè”, grapt hij op een provisorisch geplaatst bankje, vlakbij de kleedkamers van PSV in het Zwitserse Verbier. Hij begrijpt de vraag. ,,Geruchten zijn er altijd en er is ook wel geïnformeerd, maar een club moet op alle fronten perfect bij me passen en dat was niet het geval. Ik ben volledig met PSV bezig. Je weet dat je hier altijd voor de prijzen speelt en voor Champions League-voetbal kunt gaan. Dat zijn dingen die je niet makkelijk opgeeft.”

  1. Baumgartl over zeperd PSV: ‘Bij elkaar blijven nu en hier lering uit trekken’

    Baumgartl over zeperd PSV: ‘Bij elkaar blijven nu en hier lering uit trekken’

    Het was niet al te best wat PSV op de mat had gelegd, had Timo Baumgartl tijdens en na afloop van FC Utrecht-PSV ook wel in de smiezen. Dat is misschien nog wel zwak uitgedrukt. De 3-0 nederlaag was een flinke uitschieter in negatieve zin. Bij de eerste van drie Utrechtse goals zag hij er zelf ook niet goed uit, in een duel met doelpuntenmaker Sander van de Streek. ,,Dat gaat niet goed, dat is duidelijk. Het is erg ongelukkig dat daarna de goal zo valt, omdat het schot van richting wordt veranderd.”

PSV

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (2%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
9306 stemmen