Volledig scherm
Sam Lammers viert een goal bij Jong PSV. © Thomas Bakker

PSV verhuurt Sam Lammers aan sc Heerenveen

PSV verhuurt Sam Lammers (21) komend seizoen aan sc Heerenveen. De spits uit Goirle wordt volgende week gepresenteerd in Friesland en moet nog wel gekeurd worden. 

Lammers gaat voor een seizoen naar de club uit het Abe Lenstra Stadion, waar hij de kans krijgt om zich op eredivisieniveau te ontwikkelen. De clubs en Lammers hebben het nieuws nog niet bevestigd, maar Lammers heeft zijn keuze gemaakt en Heerenveen en PSV zijn eruit over de huurvoorwaarden.

Sam Lammers is de topscorer aller tijden van Jong PSV, met 30 goals in twee seizoenen. Hij scoorde ook al twee keer voor PSV in de eredivisie. Nu PSV Luuk de Jong en Maximiliano Romero al aan boord heeft, kan Lammers elders ervaring opdoen.   

 1. Baumgartl over zeperd PSV: ‘Bij elkaar blijven nu en hier lering uit trekken’

  Baumgartl over zeperd PSV: ‘Bij elkaar blijven nu en hier lering uit trekken’

  Het was niet al te best wat PSV op de mat had gelegd, had Timo Baumgartl tijdens en na afloop van FC Utrecht-PSV ook wel in de smiezen. Dat is misschien nog wel zwak uitgedrukt. De 3-0 nederlaag was een flinke uitschieter in negatieve zin. Bij de eerste van drie Utrechtse goals zag hij er zelf ook niet goed uit, in een duel met doelpuntenmaker Sander van de Streek. ,,Dat gaat niet goed, dat is duidelijk. Het is erg ongelukkig dat daarna de goal zo valt, omdat het schot van richting wordt veranderd.”
 2. Van Bommel vindt niet dat PSV is weggespeeld: ‘We hebben het zelf weggegeven’

  Van Bommel vindt niet dat PSV is wegge­speeld: ‘We hebben het zelf weggegeven’

  PSV-trainer Mark van Bommel vond na afloop van FC Utrecht-PSV niet dat zijn ploeg is weggespeeld. De 3-0 nederlaag kwam in de tweede helft tot stand. ,,We hebben het zelf weggegeven”, gaf hij onder meer aan. Hij was niet te spreken over de rode kaarten die Nick Viergever en Jorrit Hendrix pakten, maar gaf tegelijkertijd aan dat het hem zelf ook een aantal keren is overkomen. ,,Het mag alleen niet gebeuren.”

PSV

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

 • Armindo Bruma (6%)
 • Timo Baumgartl (48%)
 • Olivier Boscagli (2%)
 • Kostas Mitroglou (16%)
 • Ritsu Doan (28%)
9239 stemmen