Volledig scherm
Bart Ramselaar © BSR Agency

PSV verkoopt Bart Ramselaar aan FC Utrecht

Bart Ramselaar vertrekt bij PSV en keert terug bij FC Utrecht. Partijen hebben daarover een akkoord bereikt. De middenvelder zat donderdag voor het laatst bij de wedstrijdselectie van PSV, voor het duel met Apollon Limassol. 

Ramselaar wordt verkocht en bedragen zijn nog niet bekendgemaakt. De verwachting is ook niet dat dat gaat gebeuren. Zodra FC Utrecht alle formaliteiten inclusief een medische keuring heeft afgerond, kan hij worden gepresenteerd. Ramselaar kwam in 2016 voor 4,3 miljoen euro ook van FC Utrecht naar PSV, waarmee hij eenmaal landskampioen werd. PSV was bereid om een verlies op de transfer te nemen, meldde VI deze week al. Hij had in kampioensseizoen 2017-2018 een belangrijke bijdrage, met 17 duels in de basis in de eredivisie. 

Onder Mark van Bommel raakte Ramselaar uit de gratie en kwam hij nauwelijks meer aan spelen toe. PSV, de zaakwaarnemer van Ramselaar en de middenvelder zelf zochten de hele zomer naar een oplossing en die is nu gevonden in de vorm van een terugkeer naar zijn oude club. 

PSV