Volledig scherm
Paul Verhagen van Aeroméxico, Hirving Lozano en Frans Janssen van PSV. © PSV MEDIA

PSV verlengt sponsorcontract met luchtvaartmaatschappij Aeroméxico uit Mexico

PSV en luchtvaartmaatschappij Aeroméxico blijven langer aan elkaar verbonden. Het sponsorcontract tussen het Latijns-Amerikaanse bedrijf en de voetbalclub is verlengd tot juli 2020. 

De Mexicanen zijn heel tevreden over de manier waarop PSV invulling heeft gegeven aan de overeenkomst. De Eindhovense club genereert in Mexico veel publiciteit dankzij de aanwezigheid van Hirving Lozano en Érick Gutiérrez in de A-selectie. Daarnaast trok PSV onlangs ook de in Mexico bekende keepster Cecilia Santiago aan voor het vrouwenteam. 

Commercieel directeur Frans Janssen van PSV en internationaal verkoopmanager Paul Verhagen van Aeroméxico bekrachtigden donderdag de deal. Bij Aeroméxico is bekend dat er een behoorlijke kans is dat Hirving Lozano komende zomer vertrekt, maar desondanks wil de onderneming sowieso nog een jaar aan PSV verbonden blijven. 

  1. Van Bommel looft Ihattaren: ‘Doe het maar eens, op die leeftijd’

    Van Bommel looft Ihattaren: ‘Doe het maar eens, op die leeftijd’

    Wat was tijdens het gewonnen duel met Sporting Portugal (3-2) het mooiste moment, donderdagavond voor PSV-trainer Mark van Bommel? ,,De drie punten en wat er in de 43ste minuut gebeurde”, gaf hij aan tijdens zijn persconferentie na afloop. De supporters van PSV klapten uit respect voor de deze week overleden Fernando Ricksen. Van Bommel was daardoor geraakt. ,,Het publiek is trouw en ziet zulke momenten ook gebeuren in het voetbal. Ze tonen hun medeleven.”

PSV