Publiek is voorlopig niet welkom bij eredivisieduels.
Volledig scherm
Publiek is voorlopig niet welkom bij eredivisieduels. © ANP

PSV verliest per wedstrijd zonder publiek een miljoen euro

Elke wedstrijd zonder publiek kost PSV ongeveer een miljoen euro. Dat zei algemeen directeur Toon Gerbrands van de club dinsdag in reactie op het eerder al gemelde standpunt dat PSV graag de komende eredivisiewedstrijden uit wil stellen. 

 1. Johan Bakayoko is weer de grote man bij Jong PSV, dat ook Excelsior oprolt

  Johan Bakayoko is weer de grote man bij Jong PSV, dat ook Excelsior oprolt

  Jong PSV verkeert momenteel in blakende vorm en al weken op rij is de uitblinker dezelfde man: Johan Bakayoko. Vrijdagavond kreeg de nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie een jas in Eindhoven. Excelsior moest met 3-0 buigen voor het team van Ruud van Nistelrooy, dat in de eerste helft al had moeten scoren en de nodige kansen onbenut liet. Alleen vlak voor rust had Excelsior een periode waarin het wat sterker was.
 2. PSV-fan 'Wily Simba' hangt iedere avond urenlang rond bij het Philips Stadion in de hoop nieuwe spelers te spotten
  PREMIUM

  PSV-fan 'Wily Simba' hangt iedere avond urenlang rond bij het Philips Stadion in de hoop nieuwe spelers te spotten

  Bij het Philips Stadion duikt in transferweken iedere avond ‘Wily Simba’ in zijn zwarte wagen op, een 28-jarige PSV-supporter die compleet maf is van voetbalnieuws. Urenlang droomt hij ervan om bij het stadion een nieuwe speler te spotten en bij voorkeur nét iets eerder dan andere supporters. ,,Maar het is me niet te doen om primeurs. Ik ben gewoon enorm nieuwsgierig naar wat er bij de club gebeurt en houd mensen graag op de hoogte.”

PSV