Volledig scherm
José Angeliño © Pro Shots

PSV vervolgt gesprekken over Angeliño

De gesprekken over  de transfer van José Ángel Esmoris Tasende, oftewel de 21-jarige linksback Angeliño, naar PSV zijn nog steeds gaande. 

Volgens het management van de verdediger worden ze donderdag hervat en zitten Manchester City en PSV qua vraag en aanbod niet heel ver bij elkaar uit de buurt. De zaakwaarnemer heeft hoop dat een transfer op tamelijk korte termijn rondkomt, al lijkt komend weekend nog niet haalbaar. De vorig jaar bij NAC actieve Angeliño is op dit moment zelf nog op vakantie. 

PSV wilde in eerste instantie ongeveer 5 miljoen euro betalen en moet daar overheen, of moet dulden dat 'City' bij een toekomstige transfer flink mee kan snoepen. Bekend was al dat Angeliño zelf naar PSV wil en er met de club wel uitkomt. Het verhaal van het Britse medium 'The Sun' dat Everton, waar voormalig directeur voetbalzaken Marcel Brands van PSV inmiddels werkt, nu ook voor hem in de race is, wordt door zijn management ontkend. PSV is op dit moment de eerste optie, zo geeft de zaakwaarnemer aan. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Schaduwschutter Pereiro blijft hard trainen na teleurstelling: ‘We laten samen zien hoe het moet’

    Schaduw­schut­ter Pereiro blijft hard trainen na teleurstel­ling: ‘We laten samen zien hoe het moet’

    Gastón Pereiro was tot zaterdagavond de laatste PSV'er die in een officieel duel in reguliere tijd een penalty had gemist. Op 22 januari 2017 ging zijn strafschop er in de thuiswedstrijd tegen Excelsior niet in. Daarna werkte hij zich alsnog op tot de vaste strafschoppennemer van PSV, nadat eerst Siem de Jong een einde maakte aan een waar penaltycomplex van PSV en Marco van Ginkel zelfs uitgroeide tot een penaltyfenomeen.
  2. Steven Bergwijn heeft van 2018 zijn jaar gemaakt en is een vedette in de eredivisie geworden

    Steven Bergwijn heeft van 2018 zijn jaar gemaakt en is een vedette in de eredivisie geworden

    Steven Bergwijn kreeg tot het einde van 2017 regelmatig te horen dat hij veel dreiging had, maar dat het rendement te vaak uitbleef. Dit jaar heeft de aanvaller van PSV op alle fronten enorme progressie geboekt. Met 14 treffers en 13 assists in de eredivisie in 2018 onderstreept hij zijn dadendrang. In seizoen 2018-2019 is hij in zestien duels bij vijftien goals betrokken. Steven Bergwijn is een vedette in de eredivisie geworden.

PSV