Volledig scherm
José Angeliño © Pro Shots

PSV vervolgt gesprekken over Angeliño

De gesprekken over  de transfer van José Ángel Esmoris Tasende, oftewel de 21-jarige linksback Angeliño, naar PSV zijn nog steeds gaande. 

Volgens het management van de verdediger worden ze donderdag hervat en zitten Manchester City en PSV qua vraag en aanbod niet heel ver bij elkaar uit de buurt. De zaakwaarnemer heeft hoop dat een transfer op tamelijk korte termijn rondkomt, al lijkt komend weekend nog niet haalbaar. De vorig jaar bij NAC actieve Angeliño is op dit moment zelf nog op vakantie. 

PSV wilde in eerste instantie ongeveer 5 miljoen euro betalen en moet daar overheen, of moet dulden dat 'City' bij een toekomstige transfer flink mee kan snoepen. Bekend was al dat Angeliño zelf naar PSV wil en er met de club wel uitkomt. Het verhaal van het Britse medium 'The Sun' dat Everton, waar voormalig directeur voetbalzaken Marcel Brands van PSV inmiddels werkt, nu ook voor hem in de race is, wordt door zijn management ontkend. PSV is op dit moment de eerste optie, zo geeft de zaakwaarnemer aan. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

PSV