Volledig scherm
Armindo Bruma en Konstantinos Mitroglou vallen elkaar in de armen na de 1-3 van PSV bij RKC. © BSR Agency

PSV verwacht geen prangende zaken meer op de zomerse transfermarkt

PSV verwacht op de slotdag van de zomerse transfermarkt geen prangende zaken meer. Trainer Mark van Bommel liet zondagavond al weten dat hij tevreden is over het werk dat technisch manager John de Jong heeft geleverd. Mogelijk gebeurt er in de loop van de dag nog wel iets bij Jong PSV, waarvoor wellicht nog een nieuwe speler wordt aangetrokken. 

Afgelopen zomer begeleidde De Jong tientallen mutaties. Met 22 vertrekkers (inclusief Jong PSV) en bijna twintig inkomende transfers was het een extreem drukke zomer voor de Eindhovenaren. Daarnaast verlengde de club een aantal contracten met belangrijke spelers, waaronder Michal Sadílek, Steven Bergwijn en Donyell Malen. Opvallend was ook de terugkeer van Daniel Schwaab, die in mei nog afscheid had genomen van PSV. 

Daarnaast ging ook een aantal zaken niet door. Zo werd Gastón Pereiro door PSV verkocht aan Spartak Moskou en was er bijvoorbeeld interesse van het Italiaanse Bologna in Jorrit Hendrix. Praktijk is dat er achter de schermen nog veel meer gebeurd dat de media niet haalt. Voor Bergwijn was bijvoorbeeld ook veel belangstelling, maar uiteindelijk bleef hij bij PSV. 

PSV