Volledig scherm
© ANP

PSV verwacht Maher dit weekend in Eindhoven

EINDHOVEN - PSV wil Adam Maher net als Jeffrey Bruma nog dit weekend vastleggen. De club rekent op een spoedig definitief akkoord met AZ, de huidige club van Maher.

De onderhandelingen zijn inmiddels zover gevorderd dat Maher dit weekend naar Eindhoven komt, zo is de verwachting. Hij zal dan zijn nieuwe contract moeten ondertekenen, de laatste plooien met AZ dienen te worden gladgestreken en bovendien moet Maher een keuring ondergaan. Samen met Bruma staat hij volgende week maandag normaal gesproken op het trainingsveld bij PSV.

In mei leek het er nog op dat PSV naast Maher zou grijpen, voormalig trainer Dick Advocaat sprak zelfs openlijk uit dat Maher waarschijnlijk naar Ajax zou gaan. In een paar weken tijd is de situatie totaal veranderd. Ajax heeft bij monde van technisch directeur Overmars verklaard af te willen zien van Maher. Daarnaast verkocht technisch manager Marcel Brands de basisspelers Jeremain Lens en Dries Mertens. Dat bracht een kleine 20 miljoen euro in het laatje van PSV.

PSV

Poll

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

  • Eens (77%)
  • Oneens (23%)
9164 stemmen