Joey Veerman in duel met ADO Den Haag.
Volledig scherm
Joey Veerman in duel met ADO Den Haag. © Pro Shots / Jasper Ruhe

PSV volgt spelmaker Joey Veerman, maar vindt hem op dit moment te duur

PSV heeft de afgelopen periode met belangstelling de ontwikkeling van Joey Veerman gevolgd. De spelmaker van sc Heerenveen gaat na dit seizoen een transfer maken en heeft zich ook bij veel buitenlandse clubs in de kijker gespeeld. De Friese club wil naar verluidt rond 12 miljoen euro voor hem ontvangen en dat is PSV veel te gortig. 

 1. Nationaal watertekort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’
  PREMIUM

  Nationaal waterte­kort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’

  Door de aanhoudende droogte heeft Nederland officieel een watertekort. We moeten dus zuiniger omgaan met ons drinkwater. Maar we willen niet dat onze tuinplanten bij bosjes neervallen omdat het zo droog is. Toch hoef je niet elke avond met de tuinslang, gieter of sproeier in de weer, zeggen deskundigen. ,,Dan ben je vooral bezig je tuin in leven te houden. Maar dat hoort Moeder Natuur zelf te doen.’’
 2. PSV beraadt zich nog op aantrekken nieuwe aanvaller na blessure Madueke
  PREMIUM

  PSV beraadt zich nog op aantrekken nieuwe aanvaller na blessure Madueke

  PSV bekijkt nog of de club deze maand de transfermarkt op wil gaan om een extra offensieve pion aan de selectie toe te voegen nu aanvaller Noni Madueke vorige week wegviel. De 20-jarige Brit staat normaal gesproken tot de winterstop buitenspel. Technisch directeur John de Jong van PSV tast wel de mogelijkheden af en bekijkt ook hoe de huidige selectiespelers zich ontwikkelen, maar doet zeker nog geen belofte dat er een nieuwe speler komt.

PSV