Volledig scherm
PSV bereikte onlangs op Cyprus de groepsfase van de Europa League. © BSR Agency

PSV voorkomt Europa Leeg-scenario en verkoopt al meer dan 15.000 kaarten voor groepsfase

PSV lijkt erin te slagen om in de groepsfase van de Europa League steeds voor een redelijk tot goed gevuld Philips Stadion te voetballen. De club had donderdag al meer dan 15.000 toegangstickets voor alle drie duels verkocht. Het is wel een duidelijk verschil met spelen in de Champions League, waarvoor kaarten voor de groepsfase normaal gesproken razendsnel uitverkocht zijn. 

PSV speelde voor het laatst in seizoen 2014-2015 in de Europa League. Ook de seizoenen daarvoor was de ploeg meerdere jaren actief in het toernooi en bereikte het toeschouwersaantal soms niet eens de 10.000. Regelmatig waren de tegenstanders niet aansprekend en daardoor bleven veel bezoekers weg. 

PSV-supporters konden de afgelopen week voor een prijs vanaf vijftig euro hun eigen plek in het stadion tijdens eredivisiewedstrijden kopen voor de Europa League-duels. Seizoenkaarthouders kregen ook nog twintig procent korting. 

  1. Zomeraankopen PSV hebben momenteel het rendement van een spaarrekening
    PREMIUM
    Video

    Zomeraanko­pen PSV hebben momenteel het rendement van een spaarreke­ning

    Na een peperduur trainingskamp in Qatar is PSV terug bij af. Het is waarschijnlijk een volstrekt nutteloze investering geweest in een karakterarme en aangeslagen spelersgroep, die vol twijfelgevallen zit. Een aantal spelers van dit PSV is gekocht voor prijzen waar een paard de hik van krijgt en rendeert als een spaarrekening van de Nederlandse grootbanken. Daarop wordt geld in ieder geval niet minder waard en de nieuwe PSV'ers zien hun transferwaarde na een enorm slechte fase misschien wel kelderen.

PSV