Carlos Vinícius moet nog altijd afwachten wanneer de IND zijn werkvergunning afgeeft.
Volledig scherm
Carlos Vinícius moet nog altijd afwachten wanneer de IND zijn werkvergunning afgeeft. © PSV

PSV wacht al twee weken op vergunning van IND voor nieuwe spits Vinícius

PSV wachtte ook maandag vergeefs op een werkvergunning van de IND voor de nieuwe spits Carlos Vinícius. Dinsdag is het al twee weken geleden dat hij is aangetrokken door PSV, dat hem op de slotdag van de transfermarkt inlijfde. 

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Berry van Aerle over zijn werk als PSV-scout, het verleden en het nu: ‘André Ramalho stond al 8 of 9 jaar op onze lijst’
  PODCAST

  Berry van Aerle over zijn werk als PS­V-scout, het verleden en het nu: ‘André Ramalho stond al 8 of 9 jaar op onze lijst’

  PSV-icoon Berry van Aerle is deze week de hoofdgast in de Peesjevee-podcast en vertelt onder meer over het werk dat hij nu doet, zijn verleden als speler en zijn kijk op het PSV van nu. Hij is inmiddels ruim 20 jaar in dienst bij PSV, zo kreeg hij onlangs intern te horen. Begin jaren tachtig kwam de Europees kampioen van 1988 als speler naar PSV en inmiddels is Van Aerle een van de profscouts van de club.

PSV