Volledig scherm
Hirving Lozano © BSR Agency

PSV wacht nog steeds op een officieel bod van Napoli op Lozano

Hirving Lozano staat al maanden in de belangstelling van SSC Napoli, maar nog steeds is er geen sprake van een officieel bod op de 24-jarige aanvaller van PSV. De Eindhovenaren zijn op de hoogte van de interesse en Napoli heeft al meermalen contact opgenomen, maar het wachten is nog altijd op het moment dat de club uit de Serie A dan eindelijk doorpakt. 

Italiaanse media spreken over een doorbraak en een akkoord tussen de clubs, maar daarvan is volgens bronnen binnen PSV zeker geen sprake. De verklaringen van het bestuur van de Italiaanse club in media-berichten zijn de afgelopen maanden verre van consistent geweest. Lozano mag weg als de knip wordt getrokken en PSV is tevreden als het veertig miljoen euro kan bijschrijven.  

Achter de schermen is zaakwaarnemer Mino Raiola bezig om een deal voor Lozano te realiseren. Hij moet niet alleen een akkoord tussen de clubs zien te bewerkstelligen, maar ook een persoonlijk akkoord tussen Napoli en Lozano. Daarbij zijn bijvoorbeeld de portretrechten van Lozano een heikel punt. Op de achtergrond is ook Valencia misschien een kandidaat om Lozano in de toekomst over te nemen, maar bij de Spaanse clubs is het momenteel intern zeer onrustig. 

De verwachting is dat Lozano zaterdag gewoon bij de selectie van PSV zit voor het duel met FC Twente, of er moeten ineens ontwikkelingen zijn die een andere beslissing noodzakelijk maken. 

PSV