Volledig scherm
Een succes voor voetbalbaas Marcel Brands bij PSV, dat erin is geslaagd de 16-jarige Mohammed Ihattaren binnenboord te houden. © Ronald Bonestroo

PSV weet talent Ihattaren (16) uit de klauwen van buitenlandse clubs te houden

PSV heeft de 16-jarige Mohammed Ihattaren vastgelegd tot 2021. De jonge middenvelder wordt gezien als een van de grotere talenten binnen de jeugdopleiding en had over (buitenlandse) interesse niet te klagen. Tal van clubs zaten achter hem aan. 

Het is PSV na een tijdje onderhandelen gelukt om hem binnenboord te houden. Momenteel zit Ihattaren al acht jaar in de jeugdopleiding van PSV. De uit Utrecht afkomstige speler van PSV onder 17 tekende woensdagmiddag zijn eerste verbintenis, die maximaal drie jaar mag duren. PSV koesterde het moment, omdat een groot talent zo aan de opleiding verbonden blijft en kan worden klaargestoomd voor het betaald voetbal.

Eerder werd duidelijk dat PSV de 15-jarige Jayden Braaf wel verliest aan een andere club. De aanvaller is op dit moment niet meer actief op De Herdgang en verkiest waarschijnlijk een overgang naar Chelsea boven alle andere aanbiedingen. Zekerheid is er echter nog niet. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

PSV