Marko Dmitrovic, doelman van Sevilla, overmeestert de veldbestormer.
Volledig scherm
Marko Dmitrovic, doelman van Sevilla, overmeestert de veldbestormer. © Frank Laracker / DCI Media

PSV weigert veldbestormer tot 2063 de toegang tot het Philips Stadion én wil geld zien

Met videoPSV heeft aan de 20-jarige veldbestormer tijdens het thuisduel met Sevilla FC een stadionverbod van 40 jaar opgelegd. Hij mag tot 2063 het Philips Stadion niet meer betreden, naast de strafrechtelijke sancties die al tegen hem zijn genomen. De toeschouwer tijdens het duel met Sevilla FC is al tot twee maanden onvoorwaardelijke celstraf veroordeeld.

 1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
  PREMIUM

  Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

  In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?
 2. PSV is ervan overtuigd dat ‘lek’ niet in spelersgroep zit: ‘Misschien vanuit entourages’
  PREMIUM
  met video

  PSV is ervan overtuigd dat ‘lek’ niet in spelers­groep zit: ‘Misschien vanuit entourages’

  De situatie bij PSV van de afgelopen dagen roept nog altijd veel vragen op. Duidelijk is dat de inmiddels vertrokken trainer Ruud van Nistelrooij bij de assistenten en spelers niet meer het volste vertrouwen genoot. Dat gebrek aan draagvlak heeft hij gevoeld en mede daardoor is hij opgestapt. Wel is PSV teleurgesteld over de timing van Van Nistelrooij, omdat het vertrouwen bestond dat doorgaan nog mogelijk was.
  Eindhoven