Volledig scherm
Schwaab in actie tijdens het thuisduel met De Graafschap. © BSR Agency

PSV wil Daniel Schwaab terughalen naar Eindhoven

PSV wil vertrouwde waarde Daniel Schwaab (31) op korte termijn terug naar Eindhoven halen. De Duitser staat open voor een terugkeer en ziet een vierde seizoen bij PSV zitten. De partijen proberen elkaar te vinden. 

Schwaab nam in mei afscheid van PSV en liet een aanbieding om zijn contract te verlengen lopen, vanwege persoonlijke omstandigheden. Schwaab wilde graag meer bij zijn familie zijn, gaf hij onder meer aan. Hij nam door de voordeur afscheid bij PSV, waarmee hij eenmaal landskampioen werd.

De afgelopen periode werkte hij individueel aan zijn conditie en trainde hij mee bij SC Freiburg, maar tot een overeenkomst met die club kwam het niet. PSV trok ondertussen Timo Baumgartl van VFB Stuttgart als vervanger aan. Schwaab kwam in 2016 ook vanuit die club naar PSV. Wat een eventuele terugkeer van Schwaab betekent voor Derrick Luckassen en Trent Sainsbury is nog onduidelijk.

PSV ziet in Schwaab nog altijd een man die de ploeg op bepalende momenten kan helpen en een speler die binnen en buiten het veld een voortrekkersrol kan vervullen. 

  1. PSV heeft nog veel kaarten over voor duel met Apollon Limassol en hoopt op steun supporters

    PSV heeft nog veel kaarten over voor duel met Apollon Limassol en hoopt op steun supporters

    PSV had dinsdagavond ongeveer 15.000 kaarten verkocht voor het duel met Apollon Limassol van donderdagavond. De club hoopt de komende dagen op een inhaalslag en in ieder geval op 20.000 toeschouwers uit te komen, zodat alsnog sprake is van een behoorlijk gevuld Philips Stadion. Het is een cruciale wedstrijd voor de Eindhovenaren in de race om het behalen van de groepsfase van de Europa League, tegen een goede tegenstander.

PSV