Volledig scherm
Robin Schoonbrood © BSR Agency

PSV wil door met middenvelder Robin Schoonbrood (19)

PSV heeft Robin Schoonbrood te kennen gegeven dat hij komend jaar door kan bij Jong PSV. Zijn contract loopt af, maar kan met een jaar worden verlengd. Schoonbrood moet in dat geval de concurrentie aangaan met de andere spelers voor de middelste linie. De 19-jarige Tilburger kwam dit seizoen in 20 duels in de Keuken Kampioen Divisie in actie, waarvan het merendeel als invaller. 

Schoonbrood is afgelopen zomer overgekomen vanuit PSV onder 19, waar hij in de eindfase basisspeler was onder trainer Mark van Bommel. Hij mocht in het voorjaar van 2018 met zijn ploeggenoten het kampioenschap vieren en ging dit seizoen door naar Jong PSV, waar hij nog geen vaste plek in de basis af heeft kunnen dwingen. 

De middenvelder heeft de afgelopen jaren de belangstelling gewekt van andere clubs en de komende periode wordt duidelijk waar zijn toekomst ligt. 

  1. Mo Ihattaren geeft met zijn goal een geschenk aan de hemel

    Mo Ihattaren geeft met zijn goal een geschenk aan de hemel

    Mohamed Ihattaren is na zaterdagavond de jongste benutter van een penalty aller tijden in de eredivisie. De nog maar 17-jarige PSV’er werd de pingel gegund door Steven Bergwijn en Donyell Malen, die hem ook graag wilden nemen. Bergwijn benutte in het duel met Fortuna Sittard wel de eerste mogelijkheid vanaf elf meter, maar daarna mocht Ihattaren aanleggen voor de 4-0. Het was zijn eerste goal sinds het overlijden van zijn vader en na afloop verklaarde hij tegenover Fox Sports emotioneel dat elke goal voor hem is.

PSV

Poll

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

  • Eens (77%)
  • Oneens (23%)
10163 stemmen