Dit wil PSV in de toekomst niet meer.
Volledig scherm
Dit wil PSV in de toekomst niet meer. © ED

PSV wil geen zichtbare ‘schooibordjes’ meer in het Philips Stadion en gaat bij inlevering vooraf zelf shirts weggeven

PSV heeft het gehad met de zogeheten 'schooibordjes’ waarmee toeschouwers de aandacht proberen te trekken om een shirt of iets anders van een speler van de club te bemachtigen. Deze bordjes zijn niet langer toegestaan en mogen ook niet meer mee worden genomen in het Philips Stadion, maar wel naar het stadion. 

 1. Nationaal watertekort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’
  PREMIUM

  Nationaal waterte­kort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’

  Door de aanhoudende droogte heeft Nederland officieel een watertekort. We moeten dus zuiniger omgaan met ons drinkwater. Maar we willen niet dat onze tuinplanten bij bosjes neervallen omdat het zo droog is. Toch hoef je niet elke avond met de tuinslang, gieter of sproeier in de weer, zeggen deskundigen. ,,Dan ben je vooral bezig je tuin in leven te houden. Maar dat hoort Moeder Natuur zelf te doen.’’
 2. Ruud van Nistelrooij droomt ervan om PSV naar de Champions League te leiden: ‘Ik put niet te veel uit eigen werk’
  PREMIUM

  Ruud van Nistel­rooij droomt ervan om PSV naar de Champions League te leiden: ‘Ik put niet te veel uit eigen werk’

  PSV kan dinsdagavond in Monaco beschikken over alle spelers die de club zaterdag tegen Ajax ook ter beschikking had. Dat zei trainer Ruud van Nistelrooij maandagavond tijdens de persconferentie voor het duel tegen AS Monaco, dat gaat om plaatsing voor de play-offs voor de Champions League. ,,Het resultaat van zaterdag doet zeker iets met ons team”, zei de trainer.

PSV