Volledig scherm
PREMIUM
De jonkies bij PSV moeten het doen. © ANP

PSV wil in Nicosia overzomeren in ‘mandolinen-sfeer’

Een gehavend en jong PSV mag zich vanavond in Nicosia niet meer laten verrassen in de strijd om ‘overzomering’. Trainer Mark van Bommel is er nog niet helemaal gerust op. 

De pijntjes en blessures stapelen zich op bij PSV, dat vanavond het eerste bescheiden succesje in dit seizoen kan boeken. Tegenwoordig is internationaal overzomeren al heel wat en slaat de penningmeester van de Eindhovenaren ongetwijfeld een zuchtje van verlichting als PSV met 47 andere ploegen in het hoofdtoernooi van de Europa League zit. Niet alleen betekent dat een prettige miljoenenimpuls (7 à 8 miljoen komt minimaal en gegarandeerd binnen), maar het zorgt ook voor sportieve ontwikkeling van het jeugdige PSV. 

  1. Van Bommel looft Ihattaren: ‘Doe het maar eens, op die leeftijd’

    Van Bommel looft Ihattaren: ‘Doe het maar eens, op die leeftijd’

    Wat was tijdens het gewonnen duel met Sporting Portugal (3-2) het mooiste moment, donderdagavond voor PSV-trainer Mark van Bommel? ,,De drie punten en wat er in de 43ste minuut gebeurde”, gaf hij aan tijdens zijn persconferentie na afloop. De supporters van PSV klapten uit respect voor de deze week overleden Fernando Ricksen. Van Bommel was daardoor geraakt. ,,Het publiek is trouw en ziet zulke momenten ook gebeuren in het voetbal. Ze tonen hun medeleven.”

PSV