De selectie van PSV kwam maandag voor het eerst bijeen voor het nieuwe voetbalseizoen: Joël Piroe, Ryan Thomas, Dante Rigo, Armando Obispo, Pablo Rosario, Jordan Teze, Michal Sadílek, Mohamed Ihattaren, Cody Gakpo, Sam Lammers, Denzel Dumfries en Armindo Bruma zijn zichtbaar op de foto.
Volledig scherm
De selectie van PSV kwam maandag voor het eerst bijeen voor het nieuwe voetbalseizoen: Joël Piroe, Ryan Thomas, Dante Rigo, Armando Obispo, Pablo Rosario, Jordan Teze, Michal Sadílek, Mohamed Ihattaren, Cody Gakpo, Sam Lammers, Denzel Dumfries en Armindo Bruma zijn zichtbaar op de foto. © Getty Images

PSV wil voor het trainingskamp in Duitsland nog oefenen tegen UNA

PSV heeft het voornemen om voor het trainingskamp in Duitsland (tussen 3 en 9 augustus) nog te oefenen tegen het Veldhovense UNA. De derde divisionist komt op vrijdag 31 juli naar De Herdgang, als alles organisatorisch voor elkaar komt. Over toegangsvoorwaarden voor publiek doet PSV pas later mededelingen. Het ligt in de rede dat vanwege de huidige 1.5 metersamenleving de nodige restricties en eisen zullen gelden. 

  1. Schmidt moet PSV zonder schade door de drukste fase van het seizoen zien te loodsen

    Schmidt moet PSV zonder schade door de drukste fase van het seizoen zien te loodsen

    Het is de drukste periode van het jaar bij PSV. De hele club moet de focus op het winnen van wedstrijden zien te houden, terwijl na een trits aan veranderingen nog een paar stevige mutaties in aantocht zijn. De start van het seizoen brengt voor elk team druk met zich mee en voor PSV komen er nu reizen naar Europese uitwedstrijden en vuurwerk op de transfermarkt bij. In aanloop naar het uitduel met Heracles Almelo moet trainer Roger Schmidt hoofd koel zien te houden en zijn selectie klaarstomen voor de jaarlijkse klus op het Twentse kunstgras. Wat speelt er momenteel allemaal?

PSV