PSV meldde zich maandag in Monaco.
Volledig scherm
PREMIUM
PSV meldde zich maandag in Monaco. © Photo Prestige / Edwin van Zandvoort

PSV wil weer voor vol aangezien worden in Europa en gaat alleen voor de hoogste trede

Met captain Luuk de Jong als bliksemafleider en aanjager tegelijk wil PSV dinsdagavond een eerste stap zetten op weg naar de groepsfase van de Champions League. De route is met twee etappes in twee delen nog lang en volgens trainer Ruud van Nistelrooij zwaar, maar niet onbegaanbaar. 

 1. Voormalig PSV-coach Sir Bobby Robson geëerd met gesponsorde fietstocht die eindigt in het Philips Stadion

  Voormalig PSV-coach Sir Bobby Robson geëerd met gesponsor­de fietstocht die eindigt in het Philips Stadion

  Enkele tientallen fans van voormalig PSV-coach Sir Bobby Robson brachten zaterdag een bezoek aan het Philips Stadion. Robson overleed vandaag precies 13 jaar geleden en wordt nog jaarlijks herdacht met een speciale fietstocht, waarvan de baten gaan naar de Sir Bobby Robson Foundation. Die zet zich in om bijvoorbeeld geld vrij te maken voor onderzoek voor het bestrijden van verschillende soorten kanker.
 2. Nationaal watertekort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’
  PREMIUM

  Nationaal waterte­kort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’

  Door de aanhoudende droogte heeft Nederland officieel een watertekort. We moeten dus zuiniger omgaan met ons drinkwater. Maar we willen niet dat onze tuinplanten bij bosjes neervallen omdat het zo droog is. Toch hoef je niet elke avond met de tuinslang, gieter of sproeier in de weer, zeggen deskundigen. ,,Dan ben je vooral bezig je tuin in leven te houden. Maar dat hoort Moeder Natuur zelf te doen.’’

PSV