Volledig scherm
PREMIUM
Video-man Damian van Essen (links) en Edwin en Aaron van Zandvoort, de fotografen van PSV. © René Bouwman/Photo-Prestige

PSV wil zo veel mogelijk ‘likes’ en ‘views’ scoren

Terwijl PSV op het veld knokt voor drie punten wordt naast het veld een heel andere strijd uitgevochten: die om de aandacht van de fan. Met een heel leger aan ‘content creators’. 

Menig jongetje droomt ervan om ooit te schitteren op het gras in het Philips Stadion. Aaron van Zandvoort niet. Die wilde niets liever dan een paar meter naast het veld staan. Vlak achter de boarding, met een camera in zijn handen. Drie jaar geleden kwam die droom uit: foto’s schieten bij ‘zijn’ PSV.

  1. Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Vrijwel direct nadat Steven Bergwijn en PSV het gisteren eens waren over een nieuw en langer contract, is de buitenwereld op de hoogte gebracht van de overeenkomst. Er is de laatste maanden veel geschreven en gespeculeerd over zijn toekomst, maar de rust keert voorlopig terug rond de aanvaller. In mei zal het hele spel misschien weer van voren af aan beginnen, waarbij hij aan de hand van zijn prestaties zelf de kwaliteit van de clubs bepaalt.

PSV