In juli 2020 werd bij PSV het zogeheten Partnerfonds Brainport Eindhoven opgericht, bedoeld om iedereen zoveel mogelijk van het Brainport-succes te laten profiteren.
Volledig scherm
In juli 2020 werd bij PSV het zogeheten Partnerfonds Brainport Eindhoven opgericht, bedoeld om iedereen zoveel mogelijk van het Brainport-succes te laten profiteren. © DCI Media

PSV wint internationale prijs met Brainport-sponsoring

PSV heeft een onderscheiding te pakken van de Europese profcluborganisatie ECA. De Eindhovenaren sleepten een award in de wacht voor de sponsoring door Brainport Eindhoven, dat sinds 2019 op de PSV-shirts staat. Deze vorm van samenwerking loopt naar verwachting nog geruime tijd door, nu Philips vorig jaar al de samenwerking met PSV heeft verlengd. 

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

PSV