Volledig scherm
ANP

PSV wint oefenduel met Racing Genk en kampt nu niet met penaltytrauma: 2-0 (video)

EINDHOVEN - PSV heeft in een besloten oefenduel met 2-0 gewonnen van het Belgische Racing Genk. Voor de Eindhovenaren leek in de eerste helft verdediger Daniel Schwaab te scoren uit een corner. Later bleek dat Luciano Narsingh de maker van de goal was.

Na rust zette dezelfde Narsingh via een penalty de eindstand op het bord. PSV benutte de laatste maanden almaar geen strafschoppen in offciële duels en Narsingh is de eerste die sinds lange tijd weer eens een kans van elf meter weet te verzilveren.


Het duel werd op De Herdgang zonder pers en publiek gespeeld omdat de lokale autoriteiten dat eisen. Bij PSV speelden onder meer Jetro Willems en Remko Pasveer mee. Ook veel spelers van Jong PSV kwamen tijdens de wedstrijd in actie.

PSV heeft in een besloten oefenduel met 2-0 gewonnen van het Belgische Racing Genk. Voor de Eindhovenaren leek in de eerste helft verdediger Daniel Schwaab te scoren uit een corner. Later bleek dat Luciano Narsingh de maker van de goal was. Na rust zette dezelfde Narsingh via een penalty de eindstand op het bord. Beelden: PSV TV

PSV