Roger Schmidt lag na zondag onder vuur vanwege zijn wissels.
Volledig scherm
Roger Schmidt lag na zondag onder vuur vanwege zijn wissels. © EPA

PSV won 20 van de laatste 21 eredivisieduels met Go Ahead Eagles

PSV won van de laatste 21 eredivisieduels met Go Ahead Eagles 20 keer. De laatste maal dat de Eindhovenaren puntenverlies leden tegen de ploeg uit Deventer, was in 1995. Destijds werd het 1-1 door goals van Edward Linskens voor PSV en Harry Decheiver voor de Overijsselse formatie. Go Ahead won in 1983 voor het laatst thuis van PSV in de eredivisie, toen het 2-1 werd. 

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”
  2. Mohamed Ihattaren die terugkeert bij PSV? Het is bijna niet voor te stellen
    PREMIUM
    OPINIE

    Mohamed Ihattaren die terugkeert bij PSV? Het is bijna niet voor te stellen

    Mohamed Ihattaren had momenteel eigenlijk moeten schitteren tijdens het WK voetbal in Qatar. Drie jaar geleden hadden veel Nederlandse voetballiefhebbers althans die hoop, toen hij goede vorm toonde binnen een zwalkend PSV. De huidige realiteit is totaal anders. Ingewijden schetsen het beeld dat het voormalige supertalent momenteel op zoek is naar zichzelf, ver weg van iets wat ook maar op topvoetbal lijkt.