Volledig scherm
Marco van Ginkel was weer eens bepalend in een duel van PSV en scoorde tegen VVV. © ANP

PSV won al 20 keer op rij nationale wedstrijd in eigen huis

PSV heeft woensdagavond voor de twintigste keer op rij een officieel nationaal duel in winst omgezet. Naast 19 eredivisiezeges op rij was er nu de overwinning in het bekertoernooi op VVV Venlo: 4-1. 

Tijdens de reeks overwinningen leed PSV nog wel puntenverlies in de Champions League en verloor de ploeg van NK Osijek in de voorronde van het toernooi om de Europa League. 

Nationaal dateert het laatste puntenverlies van PSV in eigen huis van 5 november 2016, toen FC Twente de Eindhovenaren op een remise hield. De laatste nederlaag van PSV in het Philips Stadion is van september 2016, toen Feyenoord in Eindhoven won. 

Zaterdag speelt de ploeg van Phillip Cocu thuis tegen Vitesse en kan de 20e eredivisiezege op rij worden geboekt. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. PSV versnelt en vereenvoudigt procedure voor supporters die over de schreef gaan

    PSV versnelt en vereenvou­digt procedure voor supporters die over de schreef gaan

    Supporters van PSV die bij een wedstrijd van de club bij een incident betrokken zijn, weten in de toekomst sneller welke maatregel hen te wachten staat. Dat vloeit voort uit een nieuwe procedure van de zogeheten Gedragscommissie van PSV. Een en ander is gebeurd op advies van PSV Klankbord. Dat is een orgaan dat in contact staat met de clubleiding en waarbinnen supporters hun mening kunnen geven over tal van (stadion)zaken.

PSV