Juichende PSV'ers na het uitduel met Vitesse, van 23 februari. In ieder geval tot 1 juni is het beeld niet te zien, omdat betaald voetbal niet mogelijk is tot die datum.
Volledig scherm
PREMIUM
Juichende PSV'ers na het uitduel met Vitesse, van 23 februari. In ieder geval tot 1 juni is het beeld niet te zien, omdat betaald voetbal niet mogelijk is tot die datum. © Joep Leenen/Pro Shots

PSV zal het einde van de huidige competitie waarschijnlijk niet tot aan de Hoge Raad uitvechten

In Europa leeft een sterke wens om de nationale voetbalcompetities uit te spelen. Maar hoe dan? Veel clubs zitten nog met tal van vragen. PSV zal er waarschijnlijk niet al te lang om rouwen als dit seizoen onverhoopt acuut stopt. 

Minister-president Mark Rutte liet er gisteravond geen splintertje twijfel over bestaan. De eredivisie zit door de corona-crisis tot 1 juni op slot. Wel publiek of geen publiek, het doet er allemaal niet toe. De komende twee maanden is er geen betaald voetbal omdat wedstrijden binnen die sector vergunningplichtig zijn en onder de ‘1 juni-regeling’ van het kabinet vallen.

  1. PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    De transfer van Steven Bergwijn van PSV naar Tottenham Hotspur deed afgelopen januari veel stof opwaaien. De aanvaller was al naar Londen vertrokken voor de laatste handtekening was gezet en schermde met toestemming van PSV’s interim-coach Ernest Faber, maar de directie van PSV had die niet gegeven. Na een uiterst pover optreden in een bekerduel met NAC deed hij niet meer mee in de competitiewedstrijd tegen FC Twente. De overgang naar Engeland kwam alsnog snel rond.

PSV