Volledig scherm
PREMIUM
Mocht een club ver boven de transferwaarde van Hirving Lozano bieden, dan is de kans alsnog klein dat hij deze winter weg mag. © ANP Pro Shots

PSV zegt deze winter ‘nee’ tegen bijna alles

VideoAlleen voor spelers die bij PSV geen rol van betekenis spelen, is vanaf deze week een transfer in principe bespreekbaar.

Met een negendaags trainingskamp in Qatar voor de boeg start PSV vrijdag na een korte pauze weer op. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat de ploeg donderdag al op De Herdgang zou trainen, maar de planning werd eind december nog omgegooid. Er staat ook vrijdag geen veldsessie op het trainingscomplex van PSV gepland.

  1. Edison Méndez via zijn zoon terug bij PSV: ‘Huub Stevens was gewoon een goede trainer’

    Edison Méndez via zijn zoon terug bij PSV: ‘Huub Stevens was gewoon een goede trainer’

    Trouwe supporters van PSV dachten hem afgelopen week al in Eindhoven te hebben gespot. Op het moment dat voormalig PSV’er Edison Méndez (40) donderdag bij de training van de A-selectie verscheen, wist iedereen het zeker. De Ecuadoriaan verblijft momenteel in Nederland om zijn 18-jarige zoon Mayer te begeleiden. Hij loopt stage bij Jong PSV en beide partijen kijken ondertussen wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

PSV