PSV zet door met rookverbod

videoPSV verbiedt per 1 juli roken bij wedstrijden in het Philips Stadion. De club kondigde de maatregel vorig jaar al aan en zet door, zo bevestigde algemeen directeur Toon Gerbrands tijdens de nieuwjaarsreceptie van de club. ,,We krijgen het binnen onze bedrijfstak niet geregeld, dus nemen we zelf maatregelen”, zo sprak hij.

,,Roken wordt met ingang van volgend seizoen vanaf een half uur voor de wedstrijd tot een half uur na de wedstrijd niet meer toegestaan”, zo geeft Gerbrands aan. ,,En tijdens de wedstrijd.” Op het eigen trainingscomplex van PSV is roken al verboden. De Herdgang is sinds 1 juli 2018 al rookvrij omdat PSV roken niet passend vindt bij een topsportomgeving.

Volledig scherm
PSV-directeur Toon Gerbrands op archiefbeeld. © ANP
  1. Van Bommel voelt geen zwaard boven zich bij PSV: ‘De situatie is duidelijk, wij móéten winnen’
    video

    Van Bommel voelt geen zwaard boven zich bij PSV: ‘De situatie is duidelijk, wij móéten winnen’

    PSV-trainer Mark van Bommel keek na opnieuw een bewogen week vrijdag vooruit op het duel van zijn club met Fortuna Sittard. ,,Wij móéten winnen”, gaf hij aan. Directeur Toon Gerbrands van PSV gaf eerder deze week een duidelijk signaal af, dat als een laatste kans voor Van Bommel en zijn staf kon worden geïnterpreteerd. ,,De situatie waarin wij zitten, is duidelijk. En Toon is duidelijk. Dat is hij altijd”, zei Van Bommel, die de directeur helemaal niets verwijt.

PSV

Poll

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

  • Eens (77%)
  • Oneens (23%)
10163 stemmen