Volledig scherm
PREMIUM
Waar PSV alles doet om Steven Bergwijn te houden, lijkt Hirving Lozano te vertrekken. © BSR/SOCCRATES

PSV zet in op uiterst lucratieve transfer van Lozano

Hirving Lozano is op weg naar de uitgang bij PSV en de club stelt ondertussen alles in het werk om Steven Bergwijn te behouden. 

PSV staat op het punt om Hirving Lozano na twee seizoenen te verkopen. De Mexicaan meldt zich naar verwachting op korte termijn in Italië om een overstap naar SSC Napoli in orde te maken. De PSV-aanvaller is maandenlang in verband gebracht met de club uit de Serie A en nu is de zaak in een stroomversnelling gekomen. PSV gaat meer dan 40 miljoen euro incasseren als alles in orde komt en ook zijn vorige club Pachuca CF profiteert daarvan mee. Over de bedragen zijn geen mededelingen gedaan, maar duidelijk is dat PSV een behoorlijk deel van de transfersom moet afstaan aan de Mexicanen. Dat bedrag ligt naar verwachting minimaal tussen de 5 en 10 miljoen euro. Netto houdt PSV dan tussen de 30 en 40 miljoen euro over.  

  1. PSV heeft nog veel kaarten over voor duel met Apollon Limassol en hoopt op steun supporters

    PSV heeft nog veel kaarten over voor duel met Apollon Limassol en hoopt op steun supporters

    PSV had dinsdagavond ongeveer 15.000 kaarten verkocht voor het duel met Apollon Limassol van donderdagavond. De club hoopt de komende dagen op een inhaalslag en in ieder geval op 20.000 toeschouwers uit te komen, zodat alsnog sprake is van een behoorlijk gevuld Philips Stadion. Het is een cruciale wedstrijd voor de Eindhovenaren in de race om het behalen van de groepsfase van de Europa League, tegen een goede tegenstander.

PSV