Volledig scherm
PSV en Sparta troffen elkaar zaterdag al in de competitie. De Eindhovenaren wonnen met 1-0. © Pro Shots

PSV zet zichzelf voor schut bij Sparta

ROTTERDAM – PSV heeft zichzelf voor schut gezet in het bekertoernooi. In Rotterdam verloren de Eindhovenaren met 3-1. PSV begon gemakzuchtig en na volop gepruts in de defensie liet Sparta het publiek op het Kasteel juichen.

Bart Vriens scoorde. Op dat moment hadden de Eindhovenaren al op voorsprong moeten staan, maar Narsingh kopte van dichtbij te zwak in. Na de treffer drong PSV wat meer aan, maar meer dan zachtjes op de deur kloppen was het niet.

Kort na de rust leek PSV het tij te keren. Bart Ramselaar, zaterdag nog de maker van de winnende treffer tegen Sparta, schoot hard raak. In tegenstelling tot zaterdag haalde hij PSV dit keer niet uit dip. Een paar minuten later tikte Zakaria EL Azzouzi van dichtbij raak en kon PSV opnieuw beginnen.

PSV probeerde het wel, maar Sparta bleef fier overeind. Een fout van Remko Pasveer kostte PSV een derde tegentreffer. Loris Brogno strafte de misser hard af: 3-1. Het slotoffensief van PSV leidde tot niets meer, waar door het bekertoernooi voor PSV nog een ronde eerder eindigt dan vorig jaar. Met de niet mis te verstane woorden 'schaam je kapot', stuurde de meegereisde PSV-aanhang de spelers naar de kleedkamer.

Volledig scherm
ANP

PSV

poll

Koploper PSV is de gedoodverfde titelfavoriet

Koploper PSV is de gedoodverfde titelfavoriet

  • Ja (39%)
  • Nee (11%)
  • Te vroeg om te zeggen (49%)
1011 stemmen