Volledig scherm
PREMIUM
Hirving Lozano in actie tijdens -vermoedelijk- zijn laatste wedstrijd voor PSV. © BSR Agency

PSV zit bij start seizoen met nog veel vragen, afscheid Lozano steeds dichterbij

Met een combinatieteam van Jong PSV en PSV begint trainer Mark van Bommel voor nu aan het nieuwe seizoen. Veel transfers moeten nog afgewikkeld worden.

De vakantie voor PSV is bijna voorbij. Morgen staat niet alleen de eerste training voor het nieuwe voetbaljaar gepland, maar is ook de loting voor de tweede van vier voorrondes voor de Champions League. Olympiakos of FC Basel rolt uit de koker als tegenstander. PSV wil uiteraard niets aan het toeval overlaten en een groot deel van de selectie moet over vijf weken ingespeeld zijn. Een drukke transferperiode ligt daarom in het verschiet. De afgelopen weken was er veel gekrakeel, maar onder de streep zijn alleen Daniel Schwaab, Eloy Room (allebei transfervrij weg) en Aziz Behich (verkocht) verdwenen. Een aantal huurlingen, onder wie Sam Lammers, Derrick Luckassen en Hidde Jurjus, keert vanaf deze week terug.

  1. Van Bommel over PSV-zege op Basel: ‘Mooiste moment was de reactie van het publiek na de 1-2'

    Van Bommel over PSV-zege op Basel: ‘Mooiste moment was de reactie van het publiek na de 1-2'

    Een bijzondere zege van PSV, op dinsdagavond. Na een late 1-2 achterstand tegen FC Basel boog de ploeg van Mark van Bommel in extremis de zaak om en werd het nog 3-2 in het Philips Stadion. ,,Hoe mooi is het om zo te eindigen”, zei hij. ,,Ja, dit voelt anders dan een 3-2 na bijvoorbeeld zestig minuten. Dit zijn speciale momenten waar je even van moet genieten. Maar zaterdag gaan we weer naar Amsterdam.”

PSV