Volledig scherm
Ricardo Rodríguez © LAPRESSE

PSV zoekt naar manier om Ricardo Rodríguez alsnog te kunnen inlijven

PSV is zeker nog niet van plan om de komst van Ricardo Rodríguez al op te geven. De club zoekt op dit moment samen met AC Milan nog altijd naar structuren om hem te kunnen betalen en probeert gas te geven. Met de Italianen komt de Eindhovense club er normaal gesproken wel uit en een huurtransactie voor de rest van dit seizoen is een van de opties. Of er meer in het vat zit, is nog niet te zeggen. PSV is daar wel toe bereid, maar ook hier geldt dat de salarisverplichtingen van de speler een belangrijk issue zijn. 

Met de speler moet als gezegd nog een overeenkomst worden bereikt en in het bijzonder vanwege de betaling van zijn naar eredivisie-begrippen vorstelijke honorarium. Of een en ander voor PSV haalbaar is, is nog niet met zekerheid te zeggen. Er lopen echter nog altijd gesprekken om een en ander mogelijk te maken en daarbij is dus ook AC Milan betrokken. Mogelijk moeten de Italianen nog een veer laten om Rodríguez naar Nederland te kunnen laten vertrekken. 

Dat Fenerbahce hem al definitief zou hebben ingelijfd, is niet wat vanuit de omgeving van Rodríguez en PSV teruggekoppeld wordt naar het Eindhovens Dagblad. De Turkse club kan door opgelegde financiële restricties niet zomaar aan de voorwaarden van AC Milan voldoen, zo is voortdurend de verwachting geweest. Ook Fenerbahce heeft de afgelopen periode gas gegeven richting Rodríguez, zijn management en AC Milan, maar er is geen terugkoppeling geweest naar PSV dat ‘Fener’ al op de diensten van Rodríguez kan rekenen.

PSV