Yorbe Vertessen maakte de 1-0 voor PSV.
Volledig scherm
PREMIUM
Yorbe Vertessen maakte de 1-0 voor PSV. © AP

PSV zonder opsmuk koestert bescheiden Europees succesje en gaat de koker in

NABESCHOUWINGIn een wedstrijd waarin matigheid tot kunst werd verheven, heeft PSV donderdagavond met pijn en moeite een internationaal vervolg voor dit seizoen weten te realiseren. Het doel heiligde de middelen voor trainer Roger Schmidt, die eerder een betonblok dan een pressingmachine formeerde. PSV loot vrijdag om 13.00 mee bij de laatste zestien teams in de Conference League. 

 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.
 2. PSV wil Peter Bosz als trainer strikken en gaat daarmee voor een ‘avontuurlijker’ profiel
  PREMIUM

  PSV wil Peter Bosz als trainer strikken en gaat daarmee voor een ‘avontuur­lij­ker’ profiel

  De zoektocht naar een nieuwe trainer bij PSV heeft nog niet geleid tot een definitief akkoord, maar het is wel duidelijk welke richting PSV graag op zou willen. De ervaren Peter Bosz (59) is nu topkandidaat in Eindhoven, al zijn er ook nog andere namen waar PSV op kan mikken. Of het lukt om Bosz te strikken, moet snel blijken. Wat zou zijn eventuele komst kunnen betekenen voor de club?
  Eindhoven