André Ramalho schakelde Real Sociedad al eens uit als speler van Red Bull Salzburg. Met PSV wil hij dat kunstje donderdag nog eens over doen.
Volledig scherm
André Ramalho schakelde Real Sociedad al eens uit als speler van Red Bull Salzburg. Met PSV wil hij dat kunstje donderdag nog eens over doen. © ANP

PSV’er Ramalho weet wat er nodig is om succesvol te zijn in Baskenland: ‘Het zal niet makkelijk worden’

videoAndré Ramalho (29) weet uit ervaring hoe lastig een wedstrijd in een regenachtig Baskenland kan zijn. Met Red Bull Salzburg lukte het hem al eens om ten koste van Real Sociedad door te gaan in de Europa League. Met PSV donderdag weer? ,,Het zal niet makkelijk zijn, maar we doen er alles aan.”

  1. Ruud van Nistelrooy verrast opnieuw met Jong PSV: ‘Johan vertrouwt erop dat het belletje komt en ik ook’

    Ruud van Nistelrooy verrast opnieuw met Jong PSV: ‘Johan vertrouwt erop dat het belletje komt en ik ook’

    Bij Jong PSV gaat momenteel veel aandacht uit naar topscorer Johan Bakayoko, die al weken op rij nauwelijks af te stoppen is in de Keuken Kampioen Divisie. Vrijdag was hij tegen Excelsior met twee assists en een goal weer de uitblinker bij Jong PSV, dat met 3-0 won. Trainer Ruud van Nistelrooy van de beloftenploeg van PSV begrijpt dat de aanvaller door zijn goede prestaties volop in de belangstelling staat, maar gaf vrijdag ook aan genoten te hebben van de rest van zijn team.

PSV