Volledig scherm
Umbro nam in 2015 het stokje over van Nike als kledingsponsor van PSV. Nu is Puma in de race om het nieuwe contract met PSV te sluiten, maar er zijn nog meerdere partijen kanshebber.

Puma in de race voor nieuw kledingcontract bij PSV

Het Duitse sportmerk Puma is in de race om vanaf volgend jaar de nieuwe kledingsponsor van PSV te worden. De Eindhovense club is wel nog met meerdere partijen in gesprek. Puma is een belangrijke kandidaat om vanaf seizoen 2020-2021 de kledingpartner van de Eindhovenaren te worden, maar er is nog zeker geen sprake van een definitieve deal. 

Andere merken maken nog kans en daarbij is ook huidig kledingpartner Umbro nog een gesprekspartner van PSV. Umbro heeft naar verluidt nog minimaal tot januari de tijd heeft om met PSV een nieuw contract te sluiten. De huidige sponsor is sinds 2015 de kledingpartner van PSV en nam destijds het stokje over van Nike. 

Het kledingcontract is voor PSV enorm belangrijk, omdat het op jaarbasis om meerdere miljoenen gaat. Puma heeft volgens meerdere bronnen een uitstekende aanbieding aan PSV gedaan, die niet eenvoudig te overtreffen zal zijn. Desalniettemin wordt door ingewijden ten stelligste ontkend dat al sprake is van een volledig gelopen race. 

PSV kan zelf naar buiten toe niet inhoudelijk reageren op de berichten en meldt pas iets zodra alle contracten gesloten zijn. 

  1. Jong PSV gaat voor goed seizoensslot, om te beginnen tegen TOP Oss

    Jong PSV gaat voor goed seizoens­slot, om te beginnen tegen TOP Oss

    Met de laatste tien wedstrijden van het seizoen bijna in zicht is duidelijk dat Jong PSV dit voetbaljaar niet in aanmerking komt voor het linkerrijtje in de Keuken Kampioen Divisie. Vrijdagavond wil de ploeg van trainer Peter Uneken tegen Top Oss wel proberen meer afstand te nemen van de staartploegen in de eerste divisie. Middenvelder Richie Ledezma is na een rode kaart nog geschorst en het team kampt met enkele blessures.

PSV