Volledig scherm
Umbro nam in 2015 het stokje over van Nike als kledingsponsor van PSV. Nu is Puma in de race om het nieuwe contract met PSV te sluiten, maar er zijn nog meerdere partijen kanshebber.

Puma in de race voor nieuw kledingcontract bij PSV

Het Duitse sportmerk Puma is in de race om vanaf volgend jaar de nieuwe kledingsponsor van PSV te worden. De Eindhovense club is wel nog met meerdere partijen in gesprek. Puma is een belangrijke kandidaat om vanaf seizoen 2020-2021 de kledingpartner van de Eindhovenaren te worden, maar er is nog zeker geen sprake van een definitieve deal. 

Andere merken maken nog kans en daarbij is ook huidig kledingpartner Umbro nog een gesprekspartner van PSV. Umbro heeft naar verluidt nog minimaal tot januari de tijd heeft om met PSV een nieuw contract te sluiten. De huidige sponsor is sinds 2015 de kledingpartner van PSV en nam destijds het stokje over van Nike. 

Het kledingcontract is voor PSV enorm belangrijk, omdat het op jaarbasis om meerdere miljoenen gaat. Puma heeft volgens meerdere bronnen een uitstekende aanbieding aan PSV gedaan, die niet eenvoudig te overtreffen zal zijn. Desalniettemin wordt door ingewijden ten stelligste ontkend dat al sprake is van een volledig gelopen race. 

PSV kan zelf naar buiten toe niet inhoudelijk reageren op de berichten en meldt pas iets zodra alle contracten gesloten zijn. 

 1. Georginio Wijnaldum dwong het gezag van een minister van staat af

  Georginio Wijnaldum dwong het gezag van een minister van staat af

  Als er ooit een speler door de voordeur weg is gegaan bij PSV, dan is het wel Georginio Wijnaldum. Een man die het personeel van de club in 2015 mee liet delen in het succes van zijn transfer naar Newcastle United. Dat gebeurde met een even simpele als aardige en bijzondere geste, door iedereen een degelijke fles wijn te bezorgen. Absoluut geen decadentie of dikdoenerij, maar gewoon een puur gebaar uit dankbaarheid. Mooi, omdat de eenvoud van oprechte erkentelijkheid - net als in de normale wereld - niet altijd gewoonterecht is in de vluchtige voetballerij.
 2. Zaakwaarnemers Lato: ‘Vertrek bij PSV in de winterstop logisch als Toni helemaal niet speelt’

  Zaakwaarne­mers Lato: ‘Vertrek bij PSV in de winterstop logisch als Toni helemaal niet speelt’

  De kans dat linksback Toni Lato (21) na de winterstop nog bij PSV speelt, is de afgelopen weken een stuk kleiner geworden. Vanuit zijn zaakwaarnemerskantoor klinken inmiddels andere geluiden dan ruim een maand geleden. ,,Een vertrek bij PSV is logisch als Toni helemaal niet speelt”, zegt de woordvoerder van Toldra Consulting, waarbij Lato is aangesloten. ,,Als je geen enkele minuut maakt, gaat het natuurlijk niet goed.”

PSV

Poll

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

 • Eens (77%)
 • Oneens (23%)
9939 stemmen