Volledig scherm
PREMIUM
PSV voor het thuisduel met Ajax van afgelopen september. © BSR/SOCCRATES

Puma is kanshebber voor kledingdeal bij PSV: ‘Passen bij elkaar’

Na Le Coq Sportif, Adidas Nike en Umbro is nu Puma een belangrijke kandidaat om kledingsponsor bij PSV te worden. De Duitsers hebben inmiddels een aanbieding gedaan, die door Umbro nog wel overtroffen kan worden.

PSV hoopt vanaf volgend seizoen de inkomsten uit kledingverkoop flink op te voeren. Er is een gerede kans dat dat gaat gebeuren met een andere commerciële partner dan huidig kledingsponsor Umbro. Op dit moment voert de club gesprekken met onder meer het Duitse sportmerk Puma om een nieuwe samenwerking op te zetten. Het bedrijf heeft PSV een flink verbeterde aanbieding gedaan ten opzichte van de huidige overeenkomst met Umbro. De huidige kledingsponsor heeft formeel nog wel het recht om daar overheen te bieden. PSV gaf eerder al aan dat er pas rond januari een beslissing valt. Ook het merk Macron was eerder in beeld.

  1. Bij PSV staat voetbal op 1, 2 en 3, maar pakt de website nu even de prijzen

    Bij PSV staat voetbal op 1, 2 en 3, maar pakt de website nu even de prijzen

    Voetbal staat bij PSV op een, twee en drie. En eigenlijk ook op vier, vijf en zes, zo zegt directeur Toon Gerbrands vaak als het gaat over de speerpunten van de club. Dat betekent natuurlijk niet dat andere of ondersteunende diensten geen kwaliteit hoeven te leveren of dat de club de rest laat versloffen. PSV is daarom trots dat de eigen website dinsdag een grote landelijke onderscheiding in de wacht wist te slepen, zo zegt manager marketing en media Damian Bott in een reactie tegen het ED.

PSV

Poll

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

  • Eens (77%)
  • Oneens (23%)
10157 stemmen