Volledig scherm
© ANP

Ramselaar valt met zijn neus in de boter bij PSV

EINDHOVEN - Eerder dan verwacht speelt Bart Ramselaar al meer dan een bijrol bij PSV. Mede door blessures in het Eindhovense kamp is de 20-jarige middenvelder dit seizoen al vaak in actie gekomen. Hij is letterlijk en figuurlijk met zijn neus in de boter gevallen bij PSV.

„Ik heb er niet aan getwijfeld dat ik al behoorlijk veel zou spelen”, zegt hij over zijn transfer. Deze week was hij nog in het nieuws, althans zijn transfersom van bijna 4,5 miljoen euro. „Ik ben blij dat FC Utrecht een goed bedrag voor me heeft gekregen, want dat verdient de club.”

De bijna-international heeft pretogen, maar kan op het veld een vinnige blik op het jonge gelaat toveren. Na een korte blessureperiode oogt hij gretig. „Op een van de interlanddagen was ik hier alleen met Jürgen Locadia. Een klein ding misschien, maar toch staat er daarna een bordje pasta voor je klaar, als je er zin in hebt. Voor mij wegen die details zwaar. Qua eten ben ik hier sowieso met mijn neus gevallen. Ik mag in de avonden vaak bij de familie van Steven Bergwijn aan tafel. Dat klikt wel, ja. Zijn vader en moeder koken allebei en ik ben inmiddels verzot op de Surinaamse keuken, met veel verse groente. In het voetbal kun je niks aan het toeval overlaten en bij PSV wordt volop gestuurd op gezonde voeding.”

Lees het hele verhaal in de papieren editie van het ED of via Blendle

PSV

poll

Koploper PSV is de gedoodverfde titelfavoriet

Koploper PSV is de gedoodverfde titelfavoriet

  • Ja (37%)
  • Nee (11%)
  • Te vroeg om te zeggen (52%)
1852 stemmen