Volledig scherm
Reinier Robbemond gaat naar PSV. © Proshots

Reinier Robbemond naar PSV, Ruud Brood moet weg

Reiner Robbemond is de nieuwe assistent-coach van PSV. Samen met hoofdcoach Mark van Bommel en Jürgen Dirkx vormt hij een technisch trio voor komend seizoen. 

Daarnaast blijven ook Boudewijn Zenden en Ruud Hesp binnen de staf. Het contract van Zenden loopt tot midden 2019 en dat van Hesp is verlengd tot midden 2020. Een en ander houdt in dat Ruud Brood weggaat bij PSV. De 55-jarige oefenmeester had weliswaar zijn woord aan de club gegeven en wilde door, maar moet wijken voor Robbemond. 

PSV voegt in de medische staf zoals eerder al gemeld ook wijzigingen door. Belangrijkste mutatie is dat fysiotherapeut Rob Ouderland terugkeert. 

  1. Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Aan het rijtje clubs dat zich graag wil versterken met Steven Bergwijn kan opnieuw een grote naam worden toegevoegd. Sevilla FC heeft serieuze interesse in de 21-jarige aanvaller van PSV, die momenteel met zijn club in voorbereiding is op het treffen met FC Basel. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen wil de interesse niet bevestigen en praat niet over transfers totdat een deal is afgerond. Dat deed hij ook niet toen de door hem begeleide Joshua Brenet bij PSV werd verkocht.

PSV