Volledig scherm
PREMIUM
Rob Westerhof met de periodetitel in de Keuken Kampioen Divisie voor Sparta. © BSR/SOCCRATES

Rob Westerhof: emotioneel in Rotterdam, succesvol in Eindhoven

Rob Westerhof (75) was voorzitter van PSV en tot voor kort Sparta. De Waalrenaar gaat zich nu inzetten voor jonge (sport)mensen die plotseling niet meer kunnen sporten. 

‘Ik ken elke stoeprand in de wijken rond de Nederlandse voetbalstadions. Tijdens wedstrijden van Sparta liep ik vaak het stadion uit. Ik kon de spanning niet aan en durfde ook bijna niet op mijn telefoon te kijken.’ Voormalig Philips-topmanager Rob Westerhof zegt het met een lach. Hij weet ook wel dat hij een beetje gek is als het op Sparta aankomt. Het frustreert hem dat de club met een rijke historie en geroemde jeugdopleiding weer actief is in de Keuken Kampioen Divisie.

  1. Edison Méndez via zijn zoon terug bij PSV: ‘Huub Stevens was gewoon een goede trainer’

    Edison Méndez via zijn zoon terug bij PSV: ‘Huub Stevens was gewoon een goede trainer’

    Trouwe supporters van PSV dachten hem afgelopen week al in Eindhoven te hebben gespot. Op het moment dat voormalig PSV’er Edison Méndez (40) donderdag bij de training van de A-selectie verscheen, wist iedereen het zeker. De Ecuadoriaan verblijft momenteel in Nederland om zijn 18-jarige zoon Mayer te begeleiden. Hij loopt stage bij Jong PSV en beide partijen kijken ondertussen wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

PSV