Roger Schmidt kijkt hoe PSV het tegen PEC Zwolle doet. Een 4-2 overwinning lijkt genoeg voor de Champions League-voorrondes in het volgende seizoen.
Volledig scherm
PREMIUM
Roger Schmidt kijkt hoe PSV het tegen PEC Zwolle doet. Een 4-2 overwinning lijkt genoeg voor de Champions League-voorrondes in het volgende seizoen. © ANP

Roger Schmidt denkt dat PSV er na een ingewikkeld seizoen het maximale uit gaat halen

Dat Eran Zahavi geen man is die het eerste zuchtje tegenwind het hoofd in de schoot werpt, wist iedereen bij PSV al. Afgelopen week dwong hij na een turbulente privé-situatie door een gewelddadige overval veel respect af. Hij wilde en ging samen met zijn gezin door met voetballen, na misschien wel een van de moeilijkste momenten die hij in zijn leven zal kennen. 

  1. PSV verlengt contract van kroonjuweel Ibrahim Sangaré en wil daarna verder doorpakken
    PREMIUM

    PSV verlengt contract van kroonju­weel Ibrahim Sangaré en wil daarna verder doorpakken

    Ibrahim Sangaré blijft dit seizoen bij PSV en heeft zijn contract bij de club verlengd, tot medio 2027. Daarmee heeft de Eindhovense club een van de belangrijkste dossiers van deze transferperiode met een positief resultaat afgesloten. Sangaré stond net als Cody Gakpo in de belangstelling van veel clubs in het buitenland, maar geeft een duidelijk signaal af. Hij had een contract tot 2025 en verlengt dus met twee jaar.

PSV