Roger Schmidt lijkt bij PSV harde maatregelen te kunnen nemen zonder een spier te verrekken.
Volledig scherm
PREMIUM
Roger Schmidt lijkt bij PSV harde maatregelen te kunnen nemen zonder een spier te verrekken. © BSR Agency

Roger Schmidt krijgt voorlopig veel gedaan bij PSV

Trainer Roger Schmidt stelt zijn sterkste elf spelers op, zonder met allerlei potentiële gevoeligheden of krimpscheuten rekening te houden. Voorlopig krijgt hij opvallend veel voor elkaar in Eindhoven.

 1. Roger Schmidt is de komende weken nog heel wat van plan met PSV: ‘We willen nog meerdere versterkingen’

  Roger Schmidt is de komende weken nog heel wat van plan met PSV: ‘We willen nog meerdere versterkin­gen’

  Trainer Roger Schmidt van PSV blikte vrijdag op trainingscomplex De Herdgang vooruit op het duel van PSV met FC Emmen van zaterdagavond in het Philips Stadion. Na de winst op FC Groningen bespeurde hij deze week bij de trainingen van PSV goede zin, spirit en zelfvertrouwen. ,,We hebben daar aardig gespeeld, maar moeten nog stappen vooruit zetten”, vond de coach. ,,Tegen Emmen hebben we de eerste gelegenheid. We willen ons in onze eerste thuismatch aan onze supporters laten zien.”
 2. Yvon Mvogo kan het gevecht met de demonen zonder volle kraskaart aangaan
  PREMIUM

  Yvon Mvogo kan het gevecht met de demonen zonder volle kraskaart aangaan

  PSV-keeper Yvon Mvogo had zich tijdens het duel met FC Emmen van zaterdagavond misschien het liefst in de binnenmantel van de aarde verschanst. Door de veerkracht van zijn ploeggenoten was zo’n drastische vorm van beschutting niet nodig. Mvogo kostte PSV in twee officiële duels alleen twee tegengoals in plaats van twee verliespunten. Op het nippertje werd hij gered door Maxi Romero, die in het Philips Stadion de 2-1 voor PSV kon aantekenen.
 3. Ismael Saibari bezorgt Jong PSV met glaszuivere hattrick drie punten

  Ismael Saibari bezorgt Jong PSV met glaszuive­re hattrick drie punten

  Jong PSV heeft in Alkmaar eindelijk weer eens het zoet van een overwinning mogen smaken. Na een vroege achterstand wist de ploeg van Peter Uneken bij en tegen Jong AZ alsnog een overtuigende zege te boeken: 1-4. De Eindhovense beloftenformatie nam daarmee revanche voor de matige competitie-ouverture van twee weken geleden tegen Excelsior. Op het scorebord was nieuweling Ismael Saibari met drie goals de grote man.

PSV