Roger Schmidt
Volledig scherm
Roger Schmidt © BSR Agency

Roger Schmidt roept PSV-supporters op tot verlenging seizoenkaart: ‘Eendracht maakt macht’

Aanstaand PSV-trainer Roger Schmidt heeft zijn eerste publieke optreden voor het nieuwe seizoen achter de rug. Het was een korte bijdrage aan een promotiefilmpje dat werd gelanceerd voor het verlengen van de seizoenkaarten. ,,Eendracht maakt macht”, sprak hij op het einde, verwijzend naar de bekende zin uit het clublied. 

Al eerder werd duidelijk dat PSV met drie opties komt. Zolang er niet met publiek gespeeld mag worden, mogen seizoenkaarthouders echter niet naar hun stoel in het Philips Stadion. 

Ze kunnen op de eerste plaats gaan voor een all in-card, die naast eredivisieduels in eigen huis toegang geeft tot Europese wedstrijden en bekerduels. Daarnaast is er de mogelijkheid een originele seizoenkaart te kopen, die geldig is voor zeventien eredivisieduels. Ook is er een originele seizoenkaart voor de helft van de prijs te koop. Wordt er helemaal niet met publiek gespeeld in het komende seizoen, dan krijgt de kaarthouder de helft van het geld terug. Als toch meer dan 9 thuisduels worden gespeeld, dan moet de kaarthouder bijbetalen. 

  1. Een nooit voorziene krachtproef gaat onder leiding van Frans Janssen van start bij PSV

    Een nooit voorziene kracht­proef gaat onder leiding van Frans Janssen van start bij PSV

    Het hek om het Philips Stadion gaat vanaf dinsdag een aantal weken virtueel open: PSV start om negen uur in de morgen met de verkoop van seizoenkaarten. Een enorme krachtproef voor commercieel directeur Frans Janssen (48) en zijn verkoopteam. De komende periode moet blijken of PSV-supporters gevoelig zijn voor het aanbod dat onder supervisie van Janssen is neergelegd, met drie opties om hun kaart te verlengen.

PSV